شرایط پرداخت سنوات به کارگران مناطق آزاد، مناطق ویژه اقتصادی و پارک های علمی و فناوری

آیا طبق قانون کار مناطق آزاد، مناطق ویژه اقتصادی و پارک های علمی و فناوری، به کارگران این مناطق سنوات تعلق میگیرد؟

 

هرچند در قانون کار  مناطق آزاد، مناطق ویژه اقتصادی و پارک های علمی و فن اوری پرداخت مبلغی تحت عنوان  حق سنوات ( در هنگام پایان قرارداد یا  پایان همکاری بنابر میل و اراده شخصی کارگر) در شمار تعهدات کارفرمایان پیش بینی نگردیده است،اما در موارد اجمال ، ابهام و سکوت مقررات منطقه ایی( قانون کار مناطق آزاد و…) قانون عام و سرزمینی و آمره بر موضوع حاکمیت دارد.

بنابراین در خصوص پرداخت حق سنوات موضوع بند ۱ ، موضوع مفاد ۲۴ و تبصره الحاقی  ۴ به ماده ۷ قانون کار سرزمین اصلی حاکم می باشد.



برچسب‌ها:

تاريخ : پنج‌شنبه 10 بهمن 1398 | 11:33 | نويسنده : rayantaraz-tabriz | ارسال نظر(0)

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید